Hoi hier ben ik weer. Jullie vragen je vast af waarom ik ben gaan bloggen toch? Daar kan ik dan mooi nu wat meer overtellen. Ken je dat ? Dat je graag je verhaal wilt delen met mensen? Mensen wil helpen door jouw ervaringen te delen? Ik wel! Ik heb altijd al mensen willen helpen. Ik schrijf al jaren in dagboeken, maar niemand die het ooit leest. vroeger schreef ik ook veel verhalen en gedichten en schrijven was dus echt wel aan mij besteed. Niks is mooier dan jouw ervaringen te delen over wat dan ook. zeker voor mensen die wel een steuntje in de rug en hulp kunnen gebruiken. Toch heb ik er wel lang over na gedacht hoor of ik het wel moest doen. Want wat als mensen me afkraken? Of me te negatief vinden? Wat als ik mensen alleen maar slechter in hun vel laat voelen? Maarja anderzijds weet je dat pas als je het probeert en wie weet kan ik talloze mensen helpen toch? Dus ga ik het gokje wagen. Ik ben wat gaan rond snuffelen hoe en waar ik een blog kon starten, eerst wilde dit totaal niet lukken omdat ik het op mijn mobiel probeerde. Later kwam ik erachter dat ik dit toch beter op de computer kon doen. En zie hier 1 van mijn eerste blogs!

Dus nu ik mooi kan vertellen over waarom ik dit wil, kan ik misschien ook wat meer uitleg geven over wat ik nu wil bloggen. Mijn interesses liggen vooral op muziek en creatief bezig zijn, maar dieren….oh ik heb echt een liefde voor dieren. Ik ben wel voor veel dieren allergisch, vooral als ik meer stress heb dan is mijn huid net een allergische eczeem magneet waar ik gewoon niet onderuit kom. Maar mijn liefde voor dieren is groter dan dat en er zijn dan ook maar een paar dieren waar ik niet allergisch voor ben. De hond is er daar gelukkig 1 van. En mocht het nu net zo zijn dat ik een hulphond krijg en ik daar dus ook over ga bloggen! Ik zal filmpjes en foto’s delen over de groei van mijn hulphond mika, de trucjes die hij leert en waar hij mij mee gaat helpen. Ik vind het leuk om dat te delen, maar het lijkt me ook fijn voor toekomstige hulphonden gebruikers om te weten hoe zo iets in elkaar zit, hoe duur zoiets kan zijn , welke vergoedingen mogelijk zijn….etc…etc….etc. Eigenlijk alles wat je dus moet weten over hulphonden en natuurlijk de avonturen van mika!

Verder zal ik mijn knutselwerkjes laten zien, filmpjes maken, foto’s delen stap voor stap, zodat je zelf lekker je hoofd leeg kan maken en ook lekker creatief aan de slag kan gaan natuurlijk! Ook zal ik mijn verhalen delen over wat ik mee maak , hoe ik me voel maar ook uiteraard de leuke dingen, een kijkje in mijn leven. Ik zal privacy van mensen waarborgen en ik zal dus nooit echte namen noemen of exacte locaties. Je kan me altijd vragen stellen , ik ben geen hulpverlener , maar wel een ervaringsdeskundige op veel gebieden. Ik zal proberen te helpen daar waar ik kan, maar ik heb natuurlijk ook nog mijn eigen leven en mijn eigen problemen, dus ik reageer wanneer ik dat kan . Ik hoop dat jullie mijn privacy en alles wat ik in mijn blogs deel met respect behandelen en niet kopiëren om er bijvoorbeeld je eigen blog met wat aanpassingen van te maken.

Bedankt alvast voor het lezen van deze blog en natuurlijk heel veel plezier met de rest van het lezen van de blogs. Hopelijk vind je het leuk , deel vooral mijn blogs en klik zeker even op het fb icoontje onderin de pagina om kennis te maken met steffanie’s art , de pagina waar ik al mijn creativiteit op deel.

liefs steffanie